Home > Commercieel Vastgoed Notariaat

Commercieel Vastgoed Notariaat

Overdracht bedrijfspand

JHD notarissen heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met overdrachten van bedrijfspanden.

Wij adviseren u over de keuzes die u heeft met betrekking tot de tenaamstelling van het pand: Zet u het pand op uw eigen naam of bijvoorbeeld op naam van uw B.V.?

Tevens informeren wij u over de heffing van BTW en overdrachtsbelasting. Welke belasting is verschuldigd? Is er wellicht een samenloop van deze belastingen? Kunt u gebruik maken van een vrijstelling of een vermindering van belasting?

Nieuwbouw

JHD Notarissen heeft een jarenlange ervaring met de opzet en uitvoering van nieuwbouwprojecten, zowel van woningen als van bedrijfsobjecten.

Wij begeleiden en adviseren u in het hele proces vanaf de grondaankoop tot aan de oplevering van de woningen of bedrijfspanden. Tevens begeleiden wij de afwikkeling voor u aangaande de wettelijke 5%-regeling.

Splitsing in appartementsrechten

Heeft u een object dat in appartementsrechten gesplitst moet worden? Dan bent u bij JHD Notarissen aan het goede adres. Ons kantoor kent een jarenlange traditie wat betreft het opstellen van splitsingsaktes en het verstrekken van persoonlijk advies. Denkt u bijvoorbeeld aan informatie en advisering omtrent de keuze voor hoofd- en ondersplitsing.

Contactpersoon

Patrick Vroegindeweij

Stel vrijblijvend uw vraag, wij helpen graag.

Bedrijfsnaam:
Naam:*
Telefoonnummer:*
E-mail:*
Reactie:*
* = verplicht veld